Vopselele termospumante reprezinta protectii pasiv – reactive care aplicate pe suprafata structurilor metalice, maresc rezistenta la foc a acestora prin formarea unui strat de spuma izolatoare.Se aplica prin pulverizare cu utilaje profesionale, cu pensula sau trafaletul pe suprafete din otel protejate anticoroziv cu grunduri compatibile

Finisajele pentru construcţii reprezintă la noi un segment important şi strâns legat atât de cumpărătorii finali care îşi amenajează singuri locuinţa cât şi de utilizatorii profesionişti. Vopselele pentru suprafeţe interioare şi exterioare din acest segment sunt specializate în funcţie de suportul pe care se aplică şi destinate pentru pardoseli, suprafeţele pereţilor interiori şi exteriori. Vopsirea corectă şi eficientă a acestor suprafeţe necesită lucrul »sistematic«, ceea ce înseamnă că pentru a avea un rezultat bun şi de durată trebuie să se respecte modul de vopsire recomandat. In acest scop am împărţit programul nostru de producţie-desfacere pe mai multe domenii, fiecare fiind îndreptat către segmentul de finisare a suprafeţei vizat.

Sablare cu nisip, mecanica, cu masini sub presiune si apa calda cu presiuni intre 300-800 bari,spalare mecanica cu masini sau manual.

Sablarea este procesul de curățare sau finisare prin suflare abrazivă a suprafețelor de metal, piatră, sticlă sau alt material solid. Aceasta se realizează cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză prin centrifugare mecanică sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) sau lichide (apă sub presiune) spre suprafețele de prelucrat.

Fenomene de sablare pot fi observate și în natură sub forma eroziunii eoliene a solului, sau a unor forme de relief.


Anunt!!!

Din data de 14.06.2019, intre firma SC IGNOFUG SOLUTION SRL si SC NEVTRON SYSTEM INTERNATIONAL SRL nu exista nici un fel de raporturi de colaborare!